17x20 - Myslete na Marge

Originálny názov: Regarding Margie
Produkčný kód: HABF13

Scenár: Marc Wilmore, Réžia: Michael Polcino
Premiéra v USA: 7. máj 2006
Hviezdni hostia: Sal Bando a Gene Tenace

Referencie: (vysvetlivky) Million Dollar Baby [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 17x20

Epizóda sa začína tým, že pred domom Simpsonovcov je nedopísana poštová adresa. To vedie poštárku k omylu a Homer tejto situácie využíva. Raz dostanú poštu kde je jedno upratanie domu zdarma. Marge sa však bojí aby ju neohovorili a tak poupratuje celý dom odvrchu dole. Avšak pri upratovaní jej zostane nevoľno z výparov z chemikalií.

Buchne si hlavu a stratí dočasne pamäť. Homer ju zoberie domov, kde spozná zvuk Maggienho cumlíka a postupne si rozpamätáva ďalších ľudí zo svojho okolia, ale stále si nespomína na Homera. Keď jej chcel Homer pomôcť, aby si rozpamätala na neho, vzal ju na minigolf, kde však zistila že tam spolu splodili Barta. To miesto ju však urazilo a vyhodila Homera z domu.

Šla na zoznamovacie stretnutie pre slobodných, kde spoznala sympatického muža. Počas rozhovoru Marge o sebe povedala, že má tri deti, čo vyľakalo jej nápadníka a ten odišiel. Homer sa jej zastal a Marge pochopila, že tu pre ňu vždy bol a udobrili sa.

 

Bartov trest


 Originálny trest: I will not leak the plot of the movie
 Český preklad:   -

 

Gaučový gag

 Pri gauč prichádzajú transforméri. Homer ako ťahač s prívesom, Marge ako stíhačka, Lisa ako Jeep, Maggie ako Beattle a Bart ako pretekárske auto. Všetci sa pretransformujú na robotov a sadnú si na gauč.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Homera niekto odfotil, keď sa bil s Bushom starším v kanalizácii?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>