17x05 - Návrat nezdárného syna

Originálny názov: Marge's Son Poisoning
Produkčný kód: GABF20

Scenár: Daniel Chun, Réžia: Mike B. Anderson
Premiéra v USA: 13. november 2005

Referencie: (vysvetlivky) Batman [komiks], Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd [P], Ebony and Ivory - Paul McCartney a Stevie Wonder [P], My Sharona - The Knack [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 17x05

Simpsonovci navštívili Paradise Pier v dobe keď sa búral. Homer si tam kúpil činku zatiaľ čo Marge bicykel pre dvoch. Keď prišli domov Marge zistila, že s ňou nechce nikto jazdiť na bicykli, tak to skúšala sama. Bartovi to prišlo ľúto, preto sa rozhodol, že sa s ňou pôjde bicyklovať. Cestou sa zastavili v čajovni, kde sa dobre bavili. Na druhý deň bola čajovňa zatvorená (z dôvodu, že mali v keksíkoch krysie exkrementy ;) ).

Rozhodli sa, že spravia z Bartovho domu na strome svoju vlastnú čajovňu. Keď mu ale začali hovoriť, mamičkin maznáčik, nahnevalo ho to, a zničil výzdobu a aj Margeino šťastie. Bart sa cítil previnilo a tak sa rozhodol, že bude s Marge spievať na Školskom Karaoke večierku. Keď ale Marge uvidela Skinnera so svojou matkou, zastavila show a ukončila znovu nadobudnuté priateľstvo s Bartom, aby sa nestal tým čím je Skinner.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Jeden z najdlhších gaučových gagov, začína tým, že si Simpsonovci chcú sadnúť na gauč, ale ten na nich vycerí zuby a chce ich zjesť. Vybehnú von z domu a vidieť ako ostatní obyvatelia Springfieldu bojujú s gaučmi. Terry a Sherry zjedla ružová fotela, ďalšie pohovky obkľúčili policajtov v aute, Dr. Frinka naháňa lietajúci gauč s lasermi, Moe ich v bare strieľa s brokovnicou. Homer celý zúfalý sa snaží skryť v nejakom obchode (COUCH WORLD) :) a tam sa naňho vrhne kopa gaučov.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... v Paradise Pier boli tieto nápisy:
King Neptune's - Salt Water Bath - Cures imbecility! 
(Kúpel v slanej vode - lieči imbecilitu!)
Dr. Lungstrong's Tobacco Lotion (Tabakový čistiaci 
prostriedok Dr. Silnoplúcneho)
Sulfur Pops - That loud pronouncement means it's working!
(Sírové lízatká - Ten hluk vyjadruj že to funguje.)
Magnesium-Vapor soak tub (Horčíková naparovacia
 namáčacia nádoba)


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>