14x04 - Veliká Marge

Originálny názov: Large Marge
Produkčný kód: DABF18

Scenár: Ian Maxtone-Graham, Réžia: Jim Reardon
Premiéra v USA: 24. november 2002
Hviezdni hostia: Jimmy Carter ako Jimmy Carter, Bill Clinton ako Bill Clinton, George Bush ako George Bush, Baha Men (spievali pesničku)

Referencie: (vysvetlivky) Who Let the Dogs Out - Baha Men [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 14x04

Marge si myslí, že už Homerovi nepripadá atraktívna. Preto sa rozhodne, že pôjde na liposukciu. Omylom sa však stane, že namiesto liposukcie jej prirobia obrovské prsné implantáty. Medzi tým Bart a Milhouse zrania veteránov z vojny po neúspešnom pokuse napodobniť jeden z Krustyho programov. Na Krustyho sa hnevajú všetci rodičia, že kazí ich deti. Marge majú implantáty odstrániť po dvoch dňoch.

Jej (a najmä Homerovi) sa však jej prsia zapáčia a rozhodne sa, že si ich nakoniec nechá. Marge sa stane modelkou, ale pomaly jej začnú veľké prsia zavadzať. Krusty nemôže robiť vo svojej šou nič nebezpečné a tak jeho sledovanosť klesne. Bart s Milhousom vymyslia plán, aby bol Krusty zase populárny. Barta pôjde akože rozdupať slon a Krusty ho má zachrániť.

Krusty ale zabudne čo má povedať a Bart je zrazu v ohrození. Policajti sa chystajú strieľať do slona. Marge, aby tomu zabránila si pred všetkým dá dole šaty a stojí tam "hore bez". V tom si Krusty spomenie a oslobodí Barta. Marge si dá nakoniec implantáty odstrániť.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Niekto nakreslí Simpsonovcov ako sedia na gauči.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...Marge v aute počúvala pesničku "Who Let the Dogs Out"?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>