14x09 - Namakaná máma

Originálny názov: Strong Arms of The Ma
Produkčný kód: EABF04

Scenár: Carolyn Omine, Réžia: Pete Michels
Premiéra v USA: 2. február 2003
Hviezdni hostia: Pamala Reed ako Ruth Powers

Referencie: (vysvetlivky) Rocky [hudba], Relax - Frankie Goes to Hollywood [P], Tetris [videohra], Autoportrét - Van Gogh [obraz], Krstný otec [F], (The Man who Shot) Liberty Valence - Gene Pitney [F], At Last - Etta James [F], Love is a Battlefield - Pat Benatar [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 14x09

Rainier Wolfcastle predáva svoj majetok. Homer si od neho kúpi sadu činiek, ale vôbec na nich necvičí. Marge ide do obchodu a keď vychádza prepadne ju zlodej. Nič jej neukradne, ale Marge sa zľakne a nebude chcieť chodiť von z domu.

Najprv je Marge stále zavretá v dome, no neskôr už nechce vyjsť z pivnice. Simpsonovci si nábytok presťahujú do pivnice. Marge sa ale doma nudí, tak začne cvičiť na Homerových činkách. Marge si vypracuje veľké svaly a zrazu prekoná svoj strach z priestorov.

Marge, ale začne užívať steroidy. Zmení sa a jej rodine sa to nepáči. Marge na súťaži vyhrá druhé miesto a začne zúriť. Rozbije celý Vočkov bar. Homer sa jej prihovorí a Marge je normálna.

 

Bartov trest


 Originálny trest: The school does not need a 'regime change'
 Český preklad:   Tahle škola nepotřebuje změnu režimu

 

Gaučový gag

 Simpsonovci pribehnú do svojej obývačky, kde čaká ich obraz s vyrezanými hlavami. Dajú do dier svoje hlavy a fotograf ich odfotí.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...keď Marge mláti toho zlodeja, je to celé paródia na film Godfather (Krstný otec)?
...táto epizóda bola v poradí 300. epizóda Simpsonovcov?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>