14x06 - Kdo chce zabít Homera?

Originálny názov: The Great Louse Detective
Produkčný kód: EABF01

Scenár: John Frink a Don Payne, Réžia: Steven Dean Moore
Premiéra v USA: 15. december 2002
Hviezdni hostia: Kelsey Grammer ako Sideshow Bob

Referencie: (vysvetlivky) The Way We Were - Barbara Streisand [P], I've Grown Accustomed to Her Face - Rex Harrison [P], My Fair Lady [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 14x06

Simpsonovci sa rozhodnú ísť do kúpeľov. Homer je v saune. Niekto ho tam zamkne a nastaví teplotu na najvyšší stupeň. Polícia si na pomoc zavolá Leváka Boba (Sideshow Bob). Ten má pomôcť odhaliť, kto chce zabiť Homera.

Bart má z Boba strach, ale Homer mu verí. Homer má veľa nepriateľov, a preto Bob nevie nájsť vraha. Medzitým sa Homera opäť pokúsia zabiť, ale strelec sa netrafí.

Homera zvolia kráľom karnevalu. Kráľ karnevalu musí celý deň jazdiť na vyzdobenom voze a preto je z neho dokonalý terč. Homer tam ide aj napriek tomu. Ale jeho vyzdobený voz má pokazené brzdy. Bob ho zachráni v poslednej chvíli. Nakoniec zistí, že vrahom bol Frank Grimes junior, ktorý chcel pomstiť smrť svojho otca.

Bob sa vkradne Bartovi do izby a chystá sa ho zabiť. Ale nedokáže to spraviť, a tak sa vytratí do noci.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Simpsonovci si sadnú na gauč. Homer prepne a ocitnú sa pri ohni. Zase prepne a ocitnú sa v aréne pri boji gladiátorov. Opäť prepne a ocitnú sa zase vo svojej obývačke.

 



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>